Warm Borrel Buffet  a  8,95 euro p.p

Diverse soorten warme hapjes waaronder: bitterballen – nassischijfjes – bamiballetjes – kipfingers –frikandelletjes – kaasfingers – gehaktballetjes – loempiaatjes

Salades
*Rundvleessalade
*Zalmsalade
*Rauwkostsalade
*Diverse soorten brood

Tapenade , sausen kruidenboter en pindasaus

 

Ook bied het OC de mogelijkheid voor het houden van een High Tea, stamppot buffet of een Chinees Indisch Buffet.

Voor informatie staan wij graag tot uw beschikking.

Hapjesbuffet 10,75 euro

Salades 
* Rundvleessalade
* Zalmsalade

Hapjes
* Gevulde eieren
* Glaasje met zalmspies
* Schuitje met warm ger. zalm
* Gamba met chili saus
* Kaasblokjes gegarneerd
* Stokbroodje carpaccio
* Wraps met gedroogde ham
* Gevulde gehaktballetjes

Vis
* Haring spiegel met uitjes en roggebrood

Warm
* Gehaktballetjes
* Mix van warme hapjes ( 4 soorten)
* Pindasaus

Stokbrood, kruidenboter, kruidenroom en verschillende soorten sausen. Alles uit eigen keuken opgemaakt op schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.

 

Hapjesbuffet a 14,50 euro

Salades
* Rundvleessalade
* Zalmsalade
* Tonijn salade
* Vers fruit salade

Hapjes
* Gevulde eieren
* Glaasje zalmspies
* Stokbroodje carpaccio
* Kaashapjes gegarneerd
* Gevulde gehakt balletjes
* Schuitje warm. ger. zalm
* Quiche
* Gamba met chili saus
* Gevuld Wraps gedroogde ham

Vis
* Haring met uitjes en roggebrood
* Zalmzijde

Warm
* Gehaktballetjes
* Saté
* Diverse warme hapjes ( 5 soorten)
* Pindasaus

Stokbrood kruidenboter, kruidenroom en verschillende soorten sausen.

Alles uit eigen keuken, opgemaakt op schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.

 

Amuserie a 14,95

Een avond ingevuld met allemaal lekkere amuses, warm en koud geserveerd in mooie glazen of schaaltjes,  gemaakt door onze chef Jos.

*Carpaccio
*Champignon de Dordogne
*Gamba in kruiden room saus
*Biefpuntje in rode wijnsaus met een klein zakje patat
*Nagerechtje

Het is mogelijk om uw avond uit te breiden met meerdere gerechtjes. Hieronder vindt u enkele voorbeelden
* Gebakken kabeljauw in twents ger. Ham met selderij in tomatensaus
* Snoekbaars op de huid gebakken met een kruidenkorst met een dille saus
* Zacht gegaarde kalssucade op ratatouille ,met kruidenjus
* Varkensmedaillon met uiencompote /pepersaus
* Vegatarisch: Lintpasta met groene kruidensaus asperges, paprika en aubergines
* Gebakken portabello met bulgur groentes en tomaten/tijmsaus