Warm en Koud  maaltijd buffet a 23.50 euro

Salade
*Rundvlees salade
*Zalm salade
*2 x verschillende soorten rauwkost saladeenFruitsalade

Vis
*Haring met roggenbrood en uitjes
*Zalmzijde
*Makreel stukjes
*Gamba’s van de plaat

Warm
*Gebakken aardappels met spek en ui, gebakken aardappels, aardappel gratin
*Patat
*Saté
*Schnitzel
*Ribbetjes
*Gehaktballetjes
*Pindasaus

*Groente van de maand 2 soorten

Stokbrood, kruidenboter, kruidenroom en toast met verschillende sausen, uit eigen keuken opgemaakt op luxe schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.

Warm en Koud buffet a 27,95 euro

Salade
* Rundvleessalade
* Zalm salade
* Vers fruit salade
* Verschillende soorten rauwkostsalades
* Pasta salade en gemengde sla

Vis
* Haring spiegel met uitjes
* Makreel ger/gest/peper
* Garnalen
* Zalmzijde
* Forel
* Gamba’s
* Zalm van de hete plaat

Warm
* Kipschotel met groente en rijst
* Varkenshaas in champignonsaus of Schnitzel
* Saté en biefstukpuntjes
* Gebakken aardappels met spek en ui
* Aardappel gratin
* Groente van de maand 2 soorten
* Patat
* Ribbetjes
* Gehaktballetjes
* Pindasaus

Frivolités * Olijven en verschillende soorten tapenades

Stokbrood, kruidenboter, kruidenroom en toast met verschillende sausen, uit eigen keuken opgemaakt op luxe schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.

Verwen avond voor uw gasten van af 35.00
Als maaltijd warm en koud geserveerd op luxe borden en schalen gemaakt door onze chefs Jos en Henk
Met keuze mogelijkheden of uit te breiden met gerechten naar uw wens.

  • Stokbrood met kruidenboter en tapenades
  • Carpaccio
  • Soep van het seizoen geserveerd in champagneflute
  • Zalmmoot met een witte wijnsaus en garnering
  • Champignon de Dordogne
  • Gamba in kruiden room saus (of keuze)
  • Biefstuk met rode wijnsaus met garneringen
  • Grand Dessert
  • Koffie met ……….

Keuzegerechtjes of uit breiden van arrangement

*Gebakken kabeljauw in twents ger. Ham met selderij in tomatensaus
*Snoekbaars op de huid gebakken met een kruidenkorst met een dille saus
*Zacht gegaarde kalssucade op ratatouille ,met kruidenjus
*Varkensmedaillon met uiencompote /pepersaus
*Champignon a Dordogne
*Vegatarisch: Lintpasta met groene kruidensaus asperges, paprika en aubergines
*Gebakken portabello met bulgur groentes en tomaten/tijmsaus