Warm en Koud basis maaltijd buffet a 16,95 euro
Salade
*Rundvlees salade
*Zalm salade
*2 x verschillende soorten rauwkost salade
Vis
*Haring met roggenbrood en uitjes
*Zalmzijde
*Makreel stukjes
*Gamba’s
Warm
*Gebakken aardappels met spek en ui
*Patat
*Boeren aardappels
*Schnitzel
*Ribbetjes
*Gehaktballetjes
*Pindasaus
Stokbrood, kruidenboter, kruidenroom en toast met verschillende sausen, uit eigen keuken opgemaakt op luxe schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.
Warm en Koud buffet a 21,50 euro
Salade
* Rundvleessalade
* Zalm salade
* Vers fruit salade
* Verschillende soorten rauwkostsalades
* Pasta salade
Vis
* Haring spiegel met uitjes
* Makreel ger/gest/peper
* Garnalen
* Zalmzijde
* Forel
* Gamba’s
* Mosselen a Dordogne
* Zalm van de hete plaat
Warm
* Rollade
* Varkenshaas in champignonsaus of Schnitzel
* Saté
* Gebakken aardappels met spek en ui
* Boeren aardappels
* Aardappel gratin
* Groente van de maand
* Patat
* Ribbetjes
* Beenham
* Gehaktballetjes
* Pindasaus
Frivolités * Olijven en verschillende soorten tapenades
Stokbrood, kruidenboter, kruidenroom en toast met verschillende sausen, uit eigen keuken opgemaakt op luxe schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.
Amuserie van af 24,95
Als maaltijd warm en koud geserveerd op luxe borden en schalen gemaakt door onze chef Jos.
Met keuze mogelijkheden of uit te breiden met gerechten naar uw wens.
- Stokbrood met kruidenboter en tapenades
- Carpaccio
- Ossenstaartbouillon
- Zalmmoot met een witte wijnsaus en garnering
- Champignon de Dordogne
- Gamba in kruiden room saus (of keuze)
- Biefpuntje in rode wijnsaus met een klein zakje patat (of keuze)
- Grand Dessert
Keuzegerechtjes of uit breiden van arrangement
*Gebakken kabeljauw in twents ger. Ham met selderij in tomatensaus
*Snoekbaars op de huid gebakken met een kruidenkorst met een dille saus
*Zacht gegaarde kalssucade op ratatouille ,met kruidenjus
*Varkensmedaillon met uiencompote /pepersaus
*Champignon a Dordogne
*Vegatarisch: Lintpasta met groene kruidensaus asperges, paprika en aubergines
*Gebakken portabello met bulgur groentes en tomaten/tijmsaus