Warm Borrel Buffet a 8,95 euro p.p
Diverse soorten warme hapjes waaronder: bitterballen – nassischijfjes – bamiballetjes – kipfingers –frikandelletjes – kaasfingers – gehaktballetjes – loempiaatjes
Salades
*Rundvleessalade
*Zalmsalade
*Rauwkostsalade
*Diverse soorten brood
Tapenade , sausen kruidenboter en pindasaus
Ook bied het OC de mogelijkheid voor het houden van een High Tea, stamppot buffet of een Chinees Indisch Buffet.
Voor informatie staan wij graag tot uw beschikking.
Hapjesbuffet 10,75 euro
Salades
* Rundvleessalade
* Zalmsalade
Hapjes
* Gevulde eieren
* Glaasje met zalmspies
* Schuitje met warm ger. zalm
* Gamba met chili saus
* Kaasblokjes gegarneerd
* Stokbroodje carpaccio
* Wraps met gedroogde ham
* Gevulde gehaktballetjes
Vis
* Haring spiegel met uitjes en roggebrood
Warm
* Gehaktballetjes
* Mix van warme hapjes ( 4 soorten)
* Pindasaus
Stokbrood, kruidenboter, kruidenroom en verschillende soorten sausen. Alles uit eigen keuken opgemaakt op schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.
Hapjesbuffet a 14,50 euro
Salades
* Rundvleessalade
* Zalmsalade
* Tonijn salade
* Vers fruit salade
Hapjes
* Gevulde eieren
* Glaasje zalmspies
* Stokbroodje carpaccio
* Kaashapjes gegarneerd
* Gevulde gehakt balletjes
* Schuitje warm. ger. zalm
* Quiche
* Gamba met chili saus
* Gevuld Wraps gedroogde ham
Vis
* Haring met uitjes en roggebrood
* Zalmzijde
Warm
* Gehaktballetjes
* Saté
* Diverse warme hapjes ( 5 soorten)
* Pindasaus
Stokbrood kruidenboter, kruidenroom en verschillende soorten sausen.
Alles uit eigen keuken, opgemaakt op schalen en spiegels gegarneerd met vers fruit.
Amuserie a 14,95
Een avond ingevuld met allemaal lekkere amuses, warm en koud geserveerd in mooie glazen of schaaltjes, gemaakt door onze chef Jos.
*Carpaccio
*Champignon de Dordogne
*Gamba in kruiden room saus
*Biefpuntje in rode wijnsaus met een klein zakje patat
*Nagerechtje
Het is mogelijk om uw avond uit te breiden met meerdere gerechtjes. Hieronder vindt u enkele voorbeelden
* Gebakken kabeljauw in twents ger. Ham met selderij in tomatensaus
* Snoekbaars op de huid gebakken met een kruidenkorst met een dille saus
* Zacht gegaarde kalssucade op ratatouille ,met kruidenjus
* Varkensmedaillon met uiencompote /pepersaus
* Vegatarisch: Lintpasta met groene kruidensaus asperges, paprika en aubergines
* Gebakken portabello met bulgur groentes en tomaten/tijmsaus