Met elkaar overleggen is nodig om besluiten te nemen, een koers te kiezen, taken af te stemmen, ideeén te ontwikkelen, draagvlak te creéren of gewoonweg informatie over te dragen. Zo’n 10 tot 20% van de werktijd besteden we aan vergaderen. Het is zaak om vergaderingen, presentaties, enzovoort slagvaardig en inspirerend te laten zijn. Een goede accommodatie is hiervoor een ‘must’.

Het Ontmoetingscentrum biedt ruimte aan groepen van 5 tot 150 personen, dankzij de combinatie van verschillende ruimtes. Elke ruimte heeft een eigen uitstraling, maar deelt de warmte en sfeervolle ambiance die u in de gehele accommodatie aantreft.

Voorzieningen

Een goede klimaatbeheersing Goede geluidsisolatie
Draadloos internet Daglicht audiovisuele apparatuur beschikbaar
Voldoende stopcontacten voor uw apparatuur

Een inrichting die zakelijk en stijlvol is. Het ontmoetingscentrum voldoet aan al uw voorwaarden en houdt rekening met uw specifieke wensen en ideeën. Onze zalen zijn standaard voorzien van flip-over en white board. Overige audiovisuele apparatuur hebben wij in eigen beheer beschikbaar.

Entrée

De ruime entrée van het ontmoetingscentrum geeft u meteen het gevoel van een hartelijk welkom. De centrale hal kan eventueel gebruikt worden voor de ontvangst van uw gasten. De entrée beschikt over ruimte waar u tijdens uw ontvangst uw eigen producten kunt presenteren.